Infoavonden, tentoonstellingen en openschooldagen zijn on hold gezet. Wij hopen dat wij dit schooljaar op een of andere manier elke leerling en elke ouder die dit wenst persoonlijk kunnen ontvangen op onze campussen.

Wij gaan, net zoals voor de lessen, ook voor deze activiteiten digitaal. Filmpjes, chatmomenten, webinars … maar uiteraard ook de telefoon en de post zullen ons helpen om iedereen te informeren.

Ben je 12 jaar en ga je op 01/09/2020 naar het secundair onderwijs?

Je hebt wellicht ons informatiefilmpje al gezien. Je vindt het op de websites van de scholen, op de Facebookpagina’s, ...

Je kan je inschrijven:

Je wil nog meer informatie en graag op papier: vraag onze informatiefolder op info@wico.be of via het telefoonnummer 011 64 07 01.

Voor het 2e jaar en de volgende jaren

Je bent al een WICO-leerling (= een leerling die nu schoolloopt op een WICO-campus). Je bent en blijft ingeschreven. Je krijgt de komende weken in je huidige school de kans om jouw studiekeuze voor het volgende schooljaar door te geven.

Nieuwe leerlingen (die nu geen les volgen in een WICO-school) kunnen zich, volgens de huidige richtlijnen van de overheid, inschrijven vanaf 18 mei 2020.

Studieaanbod, klik hier...